27 mai 2020

Et levende Vika

 

Et levende og aktivt Vika er det allerede mange som brenner for, og det er ikke få som gjennom beboerforeninger, aktuelle og viktige aksjoner og mye annet bidrar til dette hver eneste dag. Men for å ha et aktivt nærområde er man også helt avhengig av en lokal handelsstand som kan spire og vokse, med alt fra små nisjebutikker og barer til de større kjedebutikkene, restauranter, kinoer, konsertlokaler, frisører, dagligvarebutikker og mye, mye mer.

De er faktisk utrolig viktige for å trekke folk fra andre områder til Vika, Ruseløkka og Solli, og de bidrar i høyeste grad til å gjøre det attraktivt for eiendomsutviklere å investere i området og ikke minst, at flere velger å endre postadressen sin til et av Norges triveligste nabolag.

Et levende Vika har som mål å være nettopp det, en plass for alle som driver butikkene, restaurantene og de andre tjenestene vi har her til å profilere seg, fortelle om gode tilbud og aktiviteter som skjer – til alle oss som bor i området og som gjerne vil høre om dette, og selvsagt til alle andre som har oppdaget hvor hyggelig det er å legge for eksempel lørdagshandelen eller kinobesøket hit.

Men det er selvsagt ikke bare næringslivet vi fokuserer på. Skolekorpset som har tombola, nabolagsgjengen som inviterer til grilling i bakgården og jentene i nr 20 som samler inn penger til et godt formål kan alle bruke vår møteplass her til å engasjere flere. Og det er mye engasjement der ute så oppfordringen er: Bruk oss for å få ut ditt budskap!

Vi skriver også aktivt her på nettsidene om våre egne opplevelser som gjester, kunder og deltakere, og oppfordrer alle til å dele sine egne tips og erfaringer. Sammen skal vi fremsnakke og utvikle Vika til et enda mer positivt sted å være.

Nettsiden vår vil være stedet hvor du vil finne artikler og mer dybdestoff men ikke glem å følge oss på Facebook for små og store nyheter og tips, og ikke minst den mest komplette aktivitetsoversikten for området.

Vi håper du liker dette initiativet og engasjerer deg her og på Facebook siden.

For ordens skyld er det også viktig å opplyse om at ingen av oss som jobber med Et levende Vika har eierinteresser eller på andre måter har noen form for økonomiske knytninger til næringsdrivende i området.

Lik og del siden, tips gjerne ditt favorittsted om oss – og la oss sammen gjøre Vika enda mer levende fremover!