BarneLopper - DesignLopper - Vikaterrassen - Et levende Vika
Stativer med helt nye og flotte klær klare for BarneLopper

Nå kan alle barnefamilier gjøre noen flotte kupp om man rusler innom Vikaterrassen de neste dagene. Da arrangerer nemlig DesignLopper det de kaller BarneLopper i samarbeid med Vikaterrassen og House of Oslo. Her selges pent brukte barneklær av god kvalitet. I tillegg kan Anne Ormstad, senterleder for Vikaterrassen og House of Oslo, fortelle at det har kommet inn mye helt ubrukt tøy med prislappene på så her er det bare å hive seg rundt.

Klærne er rene, dampet og henger pent sortert på stativer, med andre ord blir dette litt av et marked 🙂 Julen nærmer seg merkelig nok enda en gang også, og med et godt utvalg i helt nye klær kan man kanskje få anledning til å gjøre noe ekstra under treet i år? Merker som Burberry, Armani jr, GAP, Levis, Ralph Lauren og Hilfiger er jo ikke å forakte i så måte 🙂

BarneLopper - DesignLopper - Vikaterrassen - Et levende VikaBarneLopper er det de beskriver som bærekraftige barneklær, og DesignLopper som står bak arrangerer events rundt omkring i Oslo der de selger pent brukte kvalitets- og designklær samt vesker, sko etc til gunstige priser. Med tanke på at det kastes stadig vekk mer klær her hjemme i Norge hvert eneste år så er det flott at det settes fokus på gjenbruk på denne måten.

BarneLopper holder åpent fredag 22. september fra kl 12 til 17 og lørdag fra kl 11 til 16. Du finner de lett synling midt på Vikaterrassen med eget telt. Du kan også følge eventet på Facebook, det finner du selvsagt på vår arrangementsoversikt på www.facebook.com/etlevendevika sammen med alt annet som skjer i området til enhver tid.

BarneLopper - DesignLopper - Vikaterrassen - Et levende Vika

Alle foto: DesignLopper / Vikaterrassen