På bydelens familie teaterscene, égal teater, kan barn og voksne få oppleve historien om Pippi på de syv hav kommende lørdag.

Denne spennede historien handler om da Pippi blir kjent med Tommy og Annika, som får bli med og hjelpe Pippi. Kaptein Langstrømpe, Pippi’s pappa, er nemlig tatt til fange av sjørøvere på en sydhavsøy.

égal teater spilte forestillingen nylig under Olavsfestdagene i Trondheim og nå får vi se den her «hjemme» i Munkedamsveien 80, førstkommende lørdag 12 august kl 14. Dette er en familieforestilling som passer for barn helt ned i 2-års alderen men Porfirio Gutierrez hos égal teater kan fortelle at i Trondheim var det mange som faktisk var enda mindre og var helt oppslukt av forestillingen, så her kan hele familien stille, både de helt små og de store som husker Pippi fra sin egen barndom 🙂

Billetter kjøper du her: http://www.ticketmaster.no/event/pippi-pa-de-syv-hav-billetter/538339

égal teater - Et levende VikaVisste du forresten at égal leier ut teateret til forestillinger, konserter, bryllup og barnebursdager etc. Teatret er på totalt 400 kvm og har kjøkken, foaje, tre toaletter, stue og teatersal med garderober.

égal teater - Et levende VikaOg for de som kunne tenke seg å feire barnebursdager hos de så tilbyr de underholdning om man ønsker dette. Hva med å la barna oppleve selveste Kaptein Krok og Tingeling, Knerten, eller hva med en “ekte” prinsesse, konge eller ridder som kommer på besøk? De har også en stor skattekiste full av morsomme kostymer for barn som man kan leie.

Ta kontakt med de via hjemmesiden deres her om dette kan være aktuelt.