At sommeren er her er det vel dessverre kalenderen som er beste referansen på og ikke nødvendigvis været men for de som tilbringer deler eller hele ferien i storbyen så kan det være praktisk med en liten guide til hvilke spisesteder som er åpent når. Så har du alternativer til kjøkkenet hjemme 🙂

Vi har tatt en prat med mange av de som driver i området vårt så her får du som leser servert alt på ett brett. Også de som tar seg en liten velfortjent pause. Og skulle det mangle noen (vi har dessverre ikke fått tak i alle vi har ønsket) eller være informasjon som ikke er korrekt så tips oss gjerne her eller på Facebook så oppdaterer vi selvsagt 🙂

Urban Eatery
Holder åpent ut denne uken med åpningstidene tirsdag – fredag fra kl 12.00 til 22.00 (kjøkkenet) og lørdag fra kl 14.00 – 22.00 samt søndag fra kl 14.00 – 21.00. Deretter blir det en velfortjent ferie før de åpner igjen 4 august og man kan nyte asiatisk kokkekunst på Solli plass igjen.

Genki - Et levende Vika
Hos Genki kan man spise lunch i hele sommer

Genki
I Vikaterrassens andre etasje fortsetter de med lunch mandag til lørdag mellom kl 11.00 til 17.00, men tar en liten sommerferie på kveldstid. 1 august er de tilbake med ny meny og middagsservering igjen.

Baker Hansen Vika
De blide jentene holder åpent i hele sommer så både frokost og lunch kan man ordne seg der. Åpent fra kl 08.00 til 17.00 på hverdagene (torsdag til kl 18.00) og lørdag fra kl 10.00 til 15.00.

På Hjørnet
Ingen sommerferie på thai kokken og restauranten i år så her er det servering hver dag fra kl 16.00 til sent. Les mer om På Hjørnet her.

Ett bord
Holder åpent hele sommeren til både lunch (fra kl 11.00) og middag (fra kl 16.00), og servering på langbordet ute når været tillater det.

Sumo
De holder åpent i hele sommer med normale åpningstider som man finner på deres hjemmesider her https://sumorestaurant.no/no/.

Nomads by Sawan
For de som hadde ønsket seg et besøk i sommer så har de dessverre sommerstengt frem til 8 august. Men da er det bare å ta turen til en av de beste restaurantene i området igjen.

Modern Greens
Nyeste tilskuddet på Vikaterrassen har tatt en pust i bakken frem til 7 august men da blir det lekre og sunne salater igjen.

Peppes Pizza Solli
Er det pizza som frister holder Peppes ved Solli Bowling åpent hele sommeren med vanlige åpningstider. PS: Bowlingen er også åpen…

Omakase by Alex Cabiao
Den eksklusive restauranten holder åpent til og med den 22.7 så her er det fortsatt muligheter for en unik gourmet opplevelse i sommer.  Så tar de en liten ferie fram til midten av august.

Miss Sophie
Her var vi nylig innom for en flott opplevelse som du kan lese mer om her. De har dessverre stengt nå i juli men åpner igjen allerede 1 august.

Sakae Sushi - Et levende Vika
Frister det med take-away sushi og maki? Sakae har åpent noen dager til…

Sakae Sushi
Her kan man spise eller hente take-away frem til og med 19 juli, så tar de litt ferie og er åpen igjen fra 2 august.

Gangnam Korean Restaurant
Denne spennende restauranten holder åpent som vanlig gjennom hele sommeren. Det betyr at mandagene er stengt, men resten av uka åpner de kl 16.00.

Nord & Vin
Her er det full rulle hver dag i hele sommer men med litt justerte åpningstider. Tirsdag til og med fredag åpnes dørene kl 10.00 og holder åpent til kl 22.00 mens på mandag, lørdag og søndag åpner de kl 11.00 (stenger kl 18.00 mandag og kl 17.00 søndag). Vi var der på en fantastisk ølsmaking nylig som du kan lese mer om her.

Yaya’s Vika
Hver dag i hele sommer kan de friste med tropisk stemning og god mat fra kl. 17.00.