Det er virkelig en elegant «dame» som har inntatt Henrik Ibsens gate, i lokalene som Havsmak dominerte i en årrekke før Yuzu gjorde en kort gjesteopptreden. Lokalene til nykommeren Miss Sophie setter stemningen med en gang man går inn døren, velur og messing kan kanskje høres voldsomt ut men man får faktisk en veldig lun og avslappet følelse i de flotte lokalene.

Miss Sophie - Et levende VikaVi bestemte oss for å prøve søndagsbrunch og sammen med noen venner ble dette en virkelig höydare på alle måter. Servicen er upåklagelig (les: fantastisk) og smilene satt fort like løst hos spisefølget som hos servitørene. Menyen er omfangsrik og vi fikk smakt oss gjennom både en herlig Club Sandwich og Avocado slider, men kanskje den aller største lovprisingen hørtes fra venninnen som fikk servert fries med estragon og parmesan, og aioli ved siden av. «De er til å dø av» og det er nok ikke langt fra sannheten, her kunne man spist mye, mye, mer enn man har godt av 🙂

Miss Sophie - Et levende VikaGodt utvalg i vin og flaskeøl sørger for at ingen måtte gå verken tørste eller sultne hjem. Og med et hyggelig prisnivå er Miss Sophie et sted vi på det varmeste kan anbefale – vi satser i allefall på å komme oftere på besøk (og ser frem til å prøve ut entrecôte med nevnte fries som tilbehør) og regner med at det blir «…same procedure as last time, Miss Sophie…» 🙂

I så fall blir det mer som julaften enn kvelden før kvelden…

 

Miss Sophie - Et levende Vika
Kanskje Oslos beste fries…

PS. Gå inn på http://www.misssophierestaurant.no og book bord i forkant så slipper man å snu skuffet i døra…