Fortvil ikke, om noen få dager kommer nemlig områdets første minilager i drift for privatpersoner. City Self-Storage åpner ny avdeling i Vika som blir deres mest sentrumsnære avdeling.

De opplyser om at lagerbodene her er spesielt tilrettelagt for de som bor i nærområdet og som trenger en ekstra lagerbod for kortere eller lengre tid. Her er  klimakontroll og sikkerhet på plass og dermed kan man lagre det meste av møbler og innbo her.

Denne lokasjonen i Observatoriegata 10 vil ha åpent alle dager mellom kl 06 og 23, og hvis man vil ha et tilbud kan man enten kontakte de på telefon 46 40 73 21 eller epost vika@cityselfstorage.com. Lageret styres fra deres avdeling på Majorstuen og man kan også besøke butikken deres i Sørkedalsveien 10 A.

 Praktisk å få et slikt tilbud i nabolaget, enten man skal flytte eller rett og slett begynner å gå tom for plass i boden.