De fleste har nok allerede oppdaget restauranten «Ett bord» i Vikaterrassen og ikke minst har matanmelderne bokstavlig stått i kø for å trille 5’ere og skryte hemningsløst av nivået på både maten og ikke minst den utradisjonelle bordsettingen med ètt langt bord.

Ett bord - Termos - Et levende Vika
Carl Johan Bahre viser frem mat termosen under Vikadagen nylig

Maten er i stor grad kortreist og det er mange vi har snakket med som beskriver det å besøke «Ett bord» som å spise ekte hjemmelaget mat hos gode venner.

Og nå kan man faktisk spise den «hjemmelagde» maten nettopp hjemme med det nye take-away konseptet som de har lansert, hvis det skulle passe bedre.

De har nemlig lansert en egen mat termos som du leier hos «Ett bord» 🙂

Siv Svendsen, assisterende daglig leder, forteller at de kommer til å ha en suppe eller gryte hver dag som passer til dette formålet. Når du tar med termosen tilbake for å få fylt på mer mat får du rabatt på take-away maten.

De har allerede fått masse positive tilbakemeldinger på konseptet og med de herlige rettene på menyen så er det jo duket for et lite festmåltid for de som velger å bruke tiden til andre ting enn matlaging innimellom og overlate jobben til de flinke folkene på «Ett bord».

Mat termosen er både bra for miljøet og lommeboka, understreker Siv Svendsen

Og vi kunne ikke være mer enig med henne her, dette er noe vi liker. Ta turen innom og test ut termosen, vi er rimelig sikre på at du ikke blir skuffet.

DIG IN! som det står på innsiden av lokket 🙂