Sommeren nærmer seg og med været vi har fått nå så går det faktisk an å tro på det som står i kalenderen også 🙂

Vi som bor i Vika er jo heldige som har kort vei til sjøen, men siden de fleste av oss er dårlig utstyrt med nødvendig fiskeutstyr og dertil egnet båt så må vi se på alternative muligheter. Fisketorget vil jo ta form etterhvert men nå har faktisk den nye Rema 1000 butikken kommet på banen.

Skalldyr Rema 1000 - Et levende Vika
Store, flotte villreker fra Argentina er blant skalldyrene du finner i frysedisken

Der har de en flott «plukk & miks» disk for fryste skalldyr med blant annet rå, argentiske villreker (smaker himmelsk!), innbakte akkarringer, kokte krabbeklør, crispy scampi etc. Alt i løsvekt til 129,- kr pr kg, og med Æ app’en kutter du 10% på runde 2, noe som er høyst sannsynlig at det blir tror vi da 🙂

Oppskrifter på ulike retter av sjømat har de også om inspirasjonen trenger et lite push. Når man i tillegg gjerne kan velge sine favoritter så enkelt er det ingen unnskyldning for å gjøre middagen litt mer spennende.

Og det er absolutt ikke bare kjøtt og fugl som passer på grillen!

Å nyte god sjømat i det varme været, gjerne med et glass kald Rosé sammen med familie eller gode venner (eller helt alene, det er også lov…) er en glimrende start på mai måned.

Så ta turen innom Rema 1000 Vika, vi har testet og her snakker vi høy stemning fra når det plukkes og mikses til det spises og nytes!